Good to see you m8

Nyhed
5. September 2022

itm8s nye Impact Team er klar til at matche kunden med den rette IT-løsning

Med tilføjelsen af to stærke profiler er itm8s Impact Team nu endnu bedre rustet til at matche kunden med de rette services på tværs af itm8-paletten. Impact Teamet har en Group Sales-funktion og kan defineres som en ”task force” hvis formål er at hjælpe kunden med at finde den bedste IT-løsning på tværs af itm8s selskaber.

I dag er et nyt og forstærket Impact Team blevet etableret med Thomas Møller Jensen ved roret som Chief Sales Executive. Han har budt velkommen til Mickey Soussah, tidligere CEO i Cloud Teams, og Lars Pind, tidligere Salgschef i IT Relation. Sammen udgør de den nye task force – ready to make an impact.

- "Som et ”house of brands” kombinerer itm8 entreprenørens agilitet med IT-kæmpens styrke, sikkerhed og soliditet. Og Impact Teamet er sat i søen for at hjælpe kunden med at få det fylde udbytte af itm8s unikke konstellation", siger Thomas Møller Jensen.

En neutral ”matchmaker”

Ved at agere som ”matchmaker” med en neutral tilgang vil Impact Teamet introducere nye potentielle kunder til itm8s komplette portefølje og dermed sikre det bedste match.

- "Vores vigtigste opgave er hjælpe kunderne med at mixe og matche services på tværs af søsterselskaberne, så vi får sammensat den bedste IT-løsning til dem", fortæller Thomas.

Kundens strategiske rådgiver

Impact Teamet er en uvildig enhed i itm8, der vil fungere som kundens strategiske partner og dermed rådgive om den mest optimale løsning til kundens forretning.

- "Vi gør arbejdet for kunden. Med itm8 forandrer vi måden, hvorpå IT-services leveres i dag. Kunden behøver ikke længere at ’shoppe rundt’", siger Thomas.

Yderligere information

Thomas Møller, CEO
Tel.: +45 3037 5580
E-mail: thjen@itm8.com

 

keyboard_arrow_up